HIT Rotterdam FN

???????????? ???????????????? ???????? ???????????????? ???????????????????????? ???????????? ???????????????????????????? ????́???????????? ????????????????????????????????????!

Klant Coördinator Zorg

Home Instead Rotterdam zoekt een ondernemende Klant Coördinator Zorg (28-36 uur)

Wil jij als hbo zorgprofessional aan de slag bij dé trendsetter in de thuiszorg? Draag je graag bij aan persoonlijke en prettige zorg door op te treden als spil tussen klant, familie en professionals in de zorg? En word je er gelukkig van om de beste dienstverlening voor kwetsbare ouderen te organiseren? Dan is deze uitdaging bij Home Instead Thuisservice Rotterdam écht iets voor jou!

Home Instead Thuisservice telt in Nederland inmiddels 44 vestigingen. Home Instead maakt mogelijk dat klanten - veelal senioren - zo lang, prettig en onafhankelijk mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Dit doen ze met persoonlijke aandacht en betekenisvolle ondersteuning, zowel praktisch als emotioneel.

Wat is jouw uitdaging als Klant Coördinator?

Als Klant Coördinator (KC) ben je actief in het domein van welzijn en zorg en verantwoordelijk voor het organiseren van de gehele dienstverlening rondom je klanten. Dit zijn veelal kwetsbare senioren, soms met één of meerdere chronische aandoeningen zoals dementie. De zorg wordt vergoed vanuit de Wmo, Wlz, pgb en/of op particuliere basis.

Samen met je collega Klant Coördinatoren ben je verantwoordelijk voor het gehele dienstverleningstraject rondom de klanten in Ridderkerk, Barendrecht en Albrandswaard, Rotterdam-Zuid, Hoogvliet, Pernis en Rozenburg. Je werkt vanuit het kantoor in Ridderkerk met 8 collega's van het supportteam. Daarnaast is er mogelijkheid om vanuit huis te werken in overleg met het team.

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden?

  • Intakes houden bij klanten om te bespreken hoe je hun optimaal kunt helpen.
  • Eerste aanspreekpunt en contact onderhouden met klant, familie, CAREGivers en verwijzers.
  • Zorgplannen opstellen en relevante gegevens invoeren in daartoe geëigende systemen en ECD (waaronder ONS-NEDAP).
  • Grenzen van de dienstverlening bewaken, specifiek op het medische en niet-medische domein. Het is ook jouw taak om veranderingen te signaleren.
  • Een relevant netwerk van (potentiële) verwijzers opbouwen en deze onderhouden..
  • Telefonische bereikbaarheidsdienst buiten kantooruren

Hoe ziet jouw gemiddelde klantreis eruit?
Je begint altijd met een intake bij je klant, waarbij je de behoeften in kaart brengt van zowel de klant als de mantelzorger. Op kantoor verwerk je deze informatie vervolgens in het CRM systeem. Samen met collega’s match je vervolgens de CAREGiver die goed bij jouw nieuwe klant zou passen. Dit heeft niet alleen te maken met beschikbaarheid, maar ook met persoonlijkheid.

Naast het opstarten van de zorg bij je klanten, blijf jij hun eerste aanspreekpunt. Je onderhoudt het contact met je klanten en de mensen daaromheen zoals familieleden, mantelzorgers, verwijzers, casemanagers en CAREGivers. Ook breng je minimaal ieder half jaar een bezoek aan huis om te evalueren hoe het gaat en de kwaliteit te waarborgen.

Je bent ongeveer de helft van de tijd op kantoor (in Ridderkerk) en de helft van de tijd buiten kantoor. Het leuke is dat je vrij bent om je tijd flexibel in te delen!

Wat heeft Home Instead Rotterdam jou zoal te bieden?

  • Goed salaris conform cao VVT FWG 55.
  • Goede pensioenregeling.
  • Een uitdagende en afwisselende functie voor 28 - 36 uur per week. Geen dag is hetzelfde!
  • Laptop en smartphone van de zaak.
  • Op termijn leaseauto van de zaak.
  • Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen! Je krijgt de kans om mee te bouwen aan en onderdeel te zijn van het succes van deze unieke zorgorganisatie.
  • Een enthousiast en betrokken team dat alles doet voor de beste klant- en medewerkersbeleving.
  • Waardevol werk binnen een groeiende en vernieuwende organisatie die anders durft te denken en tegen de stroom in durft te gaan. En met succes: Home Instead Thuisservice wordt gewaardeerd op Zorgkaart Nederland met een gemiddeld cijfer van 9,3.

Wie ben jij?

Met jouw communicatieve en sociale vaardigheden ben je een prettige gesprekspartner met een hoge gunfactor. Je weet de juiste prioriteiten te stellen en bent stressbestendig. Je krijgt te maken met ad hoc regelwerk, dus jouw talent om snel te schakelen en je flexibiliteit zijn onmisbaar in deze functie. Bovendien toon jij eigen initiatief, neem je zelfstandig beslissingen en werk je accuraat.

Daarnaast beschik je over:

  • een afgeronde hbo-verpleegkundige opleiding, hbo maatschappelijk werk of SPH;
  • ervaring met de doelgroep (bijvoorbeeld als wijkverpleegkundige, casemanager dementie, zorgbemiddelaar, transferverpleegkundige, etc.);
  • up-to-date kennis van ontwikkelingen in de (thuis)zorg en wet- en regelgeving (met name Wmo en Wlz);
  • een dienstverlenende, klantgerichte instelling en goed inlevingsvermogen;
  • en ben je ervan overtuigd dat dit de manier van zorg is die je jouw (groot)ouders toewenst!

Meer over Home Instead Rotterdam

Home Instead Rotterdam is 10 jaar geleden gestart en inmiddels gegroeid tot een professionele organisatie met 180 CAREGivers, 460 klanten en 20 supportmedewerkers.

Heb je nog vragen? T/m 22 september beantwoordt Rob Noldus deze met alle plezier (06-57559331). Vanaf 23 september staat Linda Veenman je graag te woord (06-27418502)

Interesse? Stuur je CV en motivatie naar mt.rotterdam@homeinstead.nl

 

Regio:
Zuid-Holland
Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd
Werkuren:
Parttime
Werkdagen:
Dag
Sluitingsdatum:
31-12-2024
Contactpersonen:
Rob Noldus
tel.: +31 104521752
mobiel: +31 57559331
Terug naar boven