HIT Zeist FN

HR medewerker 24 uur


Wil jij als HR professional nieuwe medewerkers werven en begeleiden, en huidige collega’s blijven binden en boeien? Wil jij daarnaast graag bijdragen aan de beste dienstverlening voor kwetsbare ouderen? Solliciteer dan op de functie HR coördinator bij Home Instead Thuisservice Zeist-Amersfoort.

 

Home Instead maakt mogelijk dat klanten - veelal senioren - zo lang, prettig en onafhankelijk als mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

Dit wordt gerealiseerd met persoonlijke aandacht en betekenisvolle ondersteuning, zowel praktisch als emotioneel.

 

Hoe ziet jouw dag eruit als HR coördinator?

Als HR coördinator ben jij verantwoordelijk voor het werven, aannemen, binden en boeien van onze medewerkers (CAREGivers).

Een belangrijk deel van je dag bestaat uit contacten met (potentiële) CAREGivers. Je voert sollicitatiegesprekken en legt contacten met netwerkpartners. Je werkt binnen jouw klantteam samen met de klantcoördinatoren en de planners. Gezamenlijk bepaal je welke CAREGiver het beste bij welke klant past. Dit heeft natuurlijk te maken met beschikbaarheid maar zeker ook met persoonlijkheid. Het is even puzzelen, maar als de match gemaakt is, kan de ondersteuning van de klant vaak nog diezelfde week worden gestart!

 

Ook ben jij het eerste aanspreekpunt vóór en onderhoud je contact mét de bestaande CAREGivers in jouw regio. Je voert evaluatie- en beoordelingsgesprekken op basis van eigen ervaringen, die van klanten en collega’s. Samen met je collega’s werk je elke dag aan slimmere werkprocessen zodat er zoveel mogelijk tijd besteed kan worden aan de CAREGivers en de groei van ons bedrijf. Een belangrijk onderdeel van de functie is het coördineren van het ziekteverzuim. Zo houd jij je bezig met preventief ziekteverzuim en voer je verzuimgesprekken. Je bent in deze rol ook verantwoordelijk voor het middellang en langdurig ziekteverzuim en bewaakt de naleving van de Wet verbetering poortwachter.  

 

Het team HR bestaat op dit moment uit twee collega’s: een HR coördinator en een administratief ondersteuner. Gezamenlijk zijn jullie verantwoordelijk voor +/- 100 CAREGivers.

 

 

Wat zijn daarnaast jouw werkzaamheden?

 

  • Monitoren van inzetbaarheid, ontwikkelmogelijkheden en loyaliteit van CAREGivers  aan Home Instead Thuisservice.
  • Bijdrage leveren aan een goede en tijdige communicatie naar onze CAREGivers.
  • Ontwikkelen van specifieke initiatieven om het gewenste niveau (kwalitatief en kwantitatief) van CAREGivers te bereiken en te behouden.

 

 



 

Wie jij als persoon bent is voor Home Instead zeer belangrijk.

 

  • Je hebt een dienstverlenende en tevens commerciële instelling.
  • Met jouw communicatieve en sociale vaardigheden ben je een prettige gesprekspartner met een hoge gunfactor.
  • Je weet prioriteiten te stellen en bent stressbestendig. Je krijgt te maken met veel ad hoc regelwerk, dus jouw talent om snel te schakelen en je flexibiliteit zijn onmisbaar in deze functie!
  • Je toont eigen initiatief en bent in staat zelfstandig beslissingen te nemen.
  • Jij bent ervan overtuigd dat dit de manier van zorg is die je je eigen (groot)ouders toewenst.

 

Daarnaast ben je in het bezit van een afgeronde hbo-opleiding (bij voorkeur HRM) en heb je ervaring met de Wet verbetering poortwachter.  

 

 

Wat wordt je geboden?

 

  • Een enthousiast en betrokken team waar klant- en medewerkersbeleving hoog in het vaandel staan;
  • Goede pensioenregeling;
  • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • Een laptop en mobiele telefoon;
  • Waardevol werk binnen een groeiende en vernieuwende organisatie die anders durft te denken en tegen de stroom in durft te gaan. En met succes: Home Instead Thuisservice wordt gewaardeerd op Zorgkaart Nederland met een gemiddeld cijfer van 9.1;
  • Salarisindicatie conform cao VVT schaal 45.

 

Regio:
Utrecht
Vacaturetype / functietype:
Contract
Werkuren:
Parttime
Werkdagen:
Dag
Sluitingsdatum:
01-12-2024
Startdatum:
03-09-2024
Locatie:
Woudenberg
Contactpersonen:
Cor Willem Visser
tel.: +31 0302102146
Terug naar boven