HIT Utrecht FO

Mensgerichte personeelsplanner gezocht die wil bijdragen aan het langer gelukkig, veilig en vertrouwd thuis laten wonen van senioren

Personeelsplanner Home Instead Utrecht

Home Instead Utrecht zoekt een dienstverlenende Personeelsplanner!

 

Wil jij als Personeelsplanner aan de slag bij dé trendsetter in de thuiszorg? Ben je graag een belangrijke schakel voor zowel klanten als collega’s en een geboren puzzelaar die blij wordt van plannen, organiseren en denken in kansen? Houd jij daarbij van aanpakken, geef je niet snel op en heb je oprechte belangstelling in mensen? Dan is deze uitdaging bij Home Instead vestiging Utrecht écht iets voor jou!


Over Home Instead

Home Instead Thuisservice telt in Nederland 44 vestigingen. Home Instead maakt mogelijk dat klanten - veelal senioren – langer veilig, vertrouwd en gelukkig thuis kunnen blijven wonen. Dit doen ze met persoonlijke aandacht en betekenisvolle ondersteuning, zowel praktisch als emotioneel. Als personeelsplanner heb jij een belangrijke centrale rol: zorgen dat er altijd en op het juiste moment een passende CAREGiver bij de juiste klant is om fijne en goede zorg te bieden.

 

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden?

  • Het periodiek opstellen van werkroosters en het up to date houden hiervan tijdens de uitvoering.
  • Het realiseren van een klantgerichte planning en roostering van CAREGivers, waarbij je zowel de klanten als de CAREGivers blij weet te maken.
  • Telefonische bereikbaarheidsdienst buiten kantooruren (roulatie met het gehele supportteam)
  • Je onderhoudt telefonisch contact met CAREGivers en bent op de hoogte van wat er speelt.

 

Hoe ziet jouw dag eruit?

Met een kop koffie of thee in de ochtend neem je je mails en berichten door. Je ziet dat verschillende CAREGivers geveld zijn door de griep. Eén van hen was vandaag ingepland voor een klant en je moet vervanging regelen. Meteen denk je aan CAREGiver Lisa die perfect zou passen bij deze klant. Vorige week heb jij je best gedaan voor Lisa en haar vrij kunnen plannen voor een huwelijk. Als jij haar belt, reageert ze dan ook direct positief: ‘’Natuurlijk doe ik dat voor je!’’ Je belt daarna meteen met de klant dat ze Lisa die middag kunnen verwachten.

Om de andere open diensten op te lossen, zet je nog wat meer telefoontjes uit. Je benadering is persoonlijk. Is een CAREGiver net oma geworden? Dan vraag je eerst hoe het gaat met haar kleinkind. Op een leuke manier zorg jij ervoor dat de puzzel weer compleet wordt waarbij je je hoofd te allen tijde koel weet te houden.

Vandaag begint ook de basistraining voor nieuwe CAREGivers. Je vindt het belangrijk om iedereen te leren kennen, zodat je namen en gezichten aan elkaar kunt koppelen. Je sluit daarom bij een deel van de training aan. Als je een goed beeld hebt gekregen van je nieuwe collega’s, kruip je weer achter de computer om verder te gaan met het rondmaken van het rooster voor de volgende periode. Naast ad hoc werkzaamheden ben je namelijk ook een belangrijk deel bezig met lange termijn planning.


Je collega Klant Coördinator (KC) komt in de middag terug van een huisbezoek bij een nieuwe klant waar volgende week de zorg start. Samen met de KC en HR Coördinator maak je de perfecte match tussen de CAREGiver (CG) en de klant. Vervolgens bel je de CG en maak je het rooster compleet. Kortom: samen met het hele team zorg je ervoor dat de kwaliteit van dienstverlening voorop staat!

 

Wat heeft Home Instead jou te bieden?

  • Goed salaris conform cao VVT schaal 40.
  • Goede pensioenregeling.
  • Bereikbaarheidstoeslag: gerelateerd aan het aantal gedraaide diensten.
  • Een uitdagende en afwisselende functie voor 24-28 uur waarbij geen dag hetzelfde is.
  • Volop ontwikkelingsmogelijkheden zodat je nóg beter kunt worden in wat je doet en het maximale uit jezelf kunt halen.
  • Waardevol werk binnen een groeiende en vernieuwende organisatie die anders durft te denken en tegen de stroom in durft te gaan. En met succes: Home Instead Thuisservice Utrecht wordt op ZorgkaartNederland gewaardeerd met een 9.5.
  • Niet te vergeten: een enthousiast en betrokken team dat alles doet voor de beste klant- en medewerkersbeleving.

Wie ben jij?

Wie jij als persoon bent, is bij Home Instead Utrecht heel belangrijk. Je bent dienstverlenend en positief ingesteld. Voor deze baan is het uiteraard een noodzaak dat je stressbestendig, creatief en flexibel bent. Jij laat je niet gek maken als het niet loopt zoals je van tevoren had bedacht en staat stevig in je schoenen. Je bent handig in de omgang met mensen en kan met iedereen door een deur. Je bent van nature vrolijk, geduldig en positief en zoekt met humor naar de beste oplossing.

Je hebt bij voorkeur affiniteit met de zorg en/of hospitality en kunt je inleven in mensen; klanten, mantelzorgers en CAREGivers. Je bent sociaal en communicatief vaardig en omschrijft jezelf als bijzonder dienstverlenend. Daarbij ben je diplomatiek in je aanpak en wilt het klanten en medewerkers naar de zin maken. Je toont eigen initiatief, bent zelfstandig en wil graag meedenken met je collega's. In je werk ben je heel gestructureerd, maar kunt dit ook loslaten bij onverwachte en acute situaties.

Daarnaast:

  • Heb je mbo werk- en denkniveau en ervaring in het plannen en organiseren of een HR/personeelsachtergrond en affiniteit met plannen;
  • Maak je informatie jezelf snel eigen en weet je je weg te vinden in systemen (kennis van ONS Nedap is een pré);
  • Ben je ervan overtuigd dat dit de manier van zorg is die je je naasten toewenst;
  • Woon je in de omgeving van Utrecht.


Meer over Home Instead.
Bij Home Instead wordt de service afgestemd op de behoefte van de klant; dit zijn vaak senioren. De regie ligt bij de oudere zelf en zij kunnen, samen met de mantelzorgers, als geen ander inschatten waar de behoeften liggen. Het draait hierbij om persoonlijke aandacht. Home Instead zorgt ervoor dat mensen langer en op een prettige wijze thuis kunnen blijven wonen. Thuis staat daarbij voor meer dan alleen de woning. Het is vooral een gevoel van je thuis, geborgen en veilig voelen. Dit merk je ook in het team: collega’s staan niet alleen klaar voor hun klanten, maar ook voor elkaar.

Regio:
Utrecht
Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd
Werkuren:
Parttime
Werkdagen:
Dag
Sluitingsdatum:
31-09-2024
Startdatum:
01-10-2024
Locatie:
Utrecht
Contactpersonen:
Willem Renes
tel.: +31 0302070000
Terug naar boven